Ганна Герман прийде на «Інтер» до Євгена Кисельова

28 Травня 2010
14410
28 Травня 2010
13:05

Ганна Герман прийде на «Інтер» до Євгена Кисельова

14410
Ганна Герман прийде на «Інтер» до Євгена Кисельова

Гостем програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим» 28 травня буде заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман. Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Згідно з анонсом, у студії планують обговорити такі теми:

 

1.Голос Банкової. Вона обіцяла повернутися у журналістику, коли Віктор Янукович переможе на виборах, але виявилося, що вона потрібна новому Президенту. Чому саме Ганна Герман залишається головним комунікатором між Віктором Януковичем і суспільством?

 

2. Діти у великій політиці. Як захищають їх дорослі? І як на них піаряться? Чому Ренат Ахметов став меценатом? І чи побудують колись Лікарню майбутнього?

 

Нагадаємо, в інтерв'ю «Детектор медіа» Ганна Герман казала, що канал «Інтер» її ніколи не показує.

 

«Ось Юлія Тимошенко каже, що її не запрошують на «Інтер»; мене теж. То й що? Наприклад, «Інтер» ніколи мене не показує, навіть у сюжетах. Але це приватний канал, і я не можу їм диктувати», - казала Герман.

 

Про своє ставлення до телеканалу Герман також розповідала під час неофіційної зустрічі з іноземними журналістами.

 

«Я не люблю "Интер", потому что не считаю этот канал правильным и сбалансированным. Я это вам говорю откровенно, и я этого не боюсь», - цитує слова Герман «Українська правда».

 

 У цій же розмові пані Герман зазначила, що її не запрошують на ефіри та «вирізають» з новинних сюжетів.

 

«Они меня также не приглашают в эфир и никогда не показывают в новостях. В сюжетах, где я есть, они меня вырезают», - сказала вона.

 

Втім, як повідомили ТК у прес-службі «Інтера», Ганна Герман востаннє брала участь у програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» у лютому 2010-го року. Сьогодні вона вперше прийде на проект  після призначення  заступником голови Адміністрації президента.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14410
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кобзар
5087 дн. тому
Цариця-небога, Мов опеньок засушений, Тонка, довгонога, Та ще, на лихо, сердешне Хита головою. Так оце-то та богиня! Лишенько з тобою. А я, дурний, не бачивши Тебе, цяце, й разу, Та й повірив тупорилим Твоїм віршемазам. Ото дурний! а ще й битий, На квиток повірив Москалеві; от і читай, І йми ти їм віри!
Ура!
5087 дн. тому
Ура! "Таланти" на СТБ будуть мати ще кращу долю.
tarasporada
5087 дн. тому
...клоунесса...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду