detector.media
28.05.2010 13:05
Ганна Герман прийде на «Інтер» до Євгена Кисельова

Гостем програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим» 28 травня буде заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман. Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Згідно з анонсом, у студії планують обговорити такі теми:

 

1.Голос Банкової. Вона обіцяла повернутися у журналістику, коли Віктор Янукович переможе на виборах, але виявилося, що вона потрібна новому Президенту. Чому саме Ганна Герман залишається головним комунікатором між Віктором Януковичем і суспільством?

 

2. Діти у великій політиці. Як захищають їх дорослі? І як на них піаряться? Чому Ренат Ахметов став меценатом? І чи побудують колись Лікарню майбутнього?

 

Нагадаємо, в інтерв'ю «Детектор медіа» Ганна Герман казала, що канал «Інтер» її ніколи не показує.

 

«Ось Юлія Тимошенко каже, що її не запрошують на «Інтер»; мене теж. То й що? Наприклад, «Інтер» ніколи мене не показує, навіть у сюжетах. Але це приватний канал, і я не можу їм диктувати», - казала Герман.

 

Про своє ставлення до телеканалу Герман також розповідала під час неофіційної зустрічі з іноземними журналістами.

 

«Я не люблю "Интер", потому что не считаю этот канал правильным и сбалансированным. Я это вам говорю откровенно, и я этого не боюсь», - цитує слова Герман «Українська правда».

 

 У цій же розмові пані Герман зазначила, що її не запрошують на ефіри та «вирізають» з новинних сюжетів.

 

«Они меня также не приглашают в эфир и никогда не показывают в новостях. В сюжетах, где я есть, они меня вырезают», - сказала вона.

 

Втім, як повідомили ТК у прес-службі «Інтера», Ганна Герман востаннє брала участь у програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» у лютому 2010-го року. Сьогодні вона вперше прийде на проект  після призначення  заступником голови Адміністрації президента.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY