ID Investigation Discovery починає мовлення в Україні в пакетах «Волі»

18 Травня 2010
13327
18 Травня 2010
17:00

ID Investigation Discovery починає мовлення в Україні в пакетах «Волі»

13327
ID Investigation Discovery починає мовлення в Україні в пакетах «Волі»

Телеканал ID Investigation Discovery запускається в Україні в пакетах кабельного оператора «Воля». Про це 18 травня оголосила компанія Discovery Networks EMEA, підрозділ медіакомпанії Discovery Communications, що працює в регіоні Європа, Близький Схід і Африка.

 

«З компанією "Воля" ми співпрацюємо вже понад десять років. Ринок платного телебачення в країні розвивається і розширюється, і співпраця з компанією "Воля" дуже важлива для нас з точки зору зростання і надбання стратегічних партнерів», - відзначив комерційний директор Discovery Networks на ринках, що розвиваються Ділек Дойран.

 

Телеканал ID Investigation Discovery присвячений злочинам, криміналістиці та розслідуванням, а програми засновані на реальних фактах. Канал адресований аудиторії віком 25-54 років, переважно жіночій. На сьогодні аудиторія ID Investigation Discovery нараховує понад 63 млн передплатників у світі. У Європі, на Близькому Сході та в Африці канал уперше запущений у квітні 2009 року і нині доступний на 17 ринках цього регіону.

 

ID Investigation Discovery стане сьомим каналом з портфоліо Discovery Networks в Україні, який раніше був представлений телеканалами Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, Discovery Travel & Living і нещодавно запущеним Discovery HD Showcase. Загалом родина Discovery у Європі представлена 13-ма телеканалами.

 

Як повідомляла ТК, наприкінці 2009 року компанія «Воля» заявляла про намір доповнити свої пакети у 2010-му телеканалами Discovery Travel & Living та ID Investigation Discovery.

 

Зауважимо, що наразі телеканал ID Investigation Discovery не включений до Переліку іноземних програм, ретрансляція яких не обмежується на території України (список адаптованих каналів Нацради).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13327
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
5096 дн. тому
А користувачі мережі Тріолан дивляться ID Investigation Discovery та Discovery Travel & Living ще з минулого року.Привіт Волі.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду