«Воля» показуватиме Discovery Travel&Living та ID:Investigation Discovery

28 Грудня 2009
10578
28 Грудня 2009
17:42

«Воля» показуватиме Discovery Travel&Living та ID:Investigation Discovery

10578
«Воля» показуватиме Discovery Travel&Living та ID:Investigation Discovery

Наступного року компанія «Воля» доповнить свої пакети програмами Discovery Travel&Living та ID:Investigation Discovery. Про це повідомляє піар-відділ компанії.

 

Протягом цього року пакети «Волі» розширилися на 25 нових каналів, серед яких: Sony Entertainment Television (SET), Da Vinci Learning, Universal Channel, Sci-Fi, TV1000 Action тощо.

 

Нагадаємо, що з 1 січня «Воля» піднімає ціни на розширені та преміальні пакети програм на 2-8 гривень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10578
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
юзєр
5236 дн. тому
нормальна воля, класні канали. і потім в них реальних 100 Мбіт. цього в них не забереш. Дорого блін правда.
Анти АНТИВОЛЕ
5236 дн. тому
Уважаемый, я так понимаю шось у вас и десь свербить в одному мисци. Шо ж вам та Воля спокою не дае, не душевного ни физического?? По -моему вас уже давно обокрали на предмет вашей адекватности. Ничего личного, просто констатация фактов. Ваши комментарии одни и те же, как заезженная пластинка. Сколько можно ныть уже? Ну взрослое ж создание а все ноет и ноет. Вот Новый год на носу, а все нема настроения и сервиса. Да на улицу подышать выйдите, можь краски к жизни вернутся
TV-set
5236 дн. тому
Пахаді па базару паіщі падєешевше (с)
антиволя
5236 дн. тому
Как такие уважаемые каналы могут связываться с такой жуликоватой компанией как "Воля"? Воля - это сборище мошенников и жуликов , которые обкрадывают людей на хорошее настроение и сервис.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду