detector.media
18.05.2010 17:00
ID Investigation Discovery починає мовлення в Україні в пакетах «Волі»
ID Investigation Discovery починає мовлення в Україні в пакетах «Волі»

Телеканал ID Investigation Discovery запускається в Україні в пакетах кабельного оператора «Воля». Про це 18 травня оголосила компанія Discovery Networks EMEA, підрозділ медіакомпанії Discovery Communications, що працює в регіоні Європа, Близький Схід і Африка.

 

«З компанією "Воля" ми співпрацюємо вже понад десять років. Ринок платного телебачення в країні розвивається і розширюється, і співпраця з компанією "Воля" дуже важлива для нас з точки зору зростання і надбання стратегічних партнерів», - відзначив комерційний директор Discovery Networks на ринках, що розвиваються Ділек Дойран.

 

Телеканал ID Investigation Discovery присвячений злочинам, криміналістиці та розслідуванням, а програми засновані на реальних фактах. Канал адресований аудиторії віком 25-54 років, переважно жіночій. На сьогодні аудиторія ID Investigation Discovery нараховує понад 63 млн передплатників у світі. У Європі, на Близькому Сході та в Африці канал уперше запущений у квітні 2009 року і нині доступний на 17 ринках цього регіону.

 

ID Investigation Discovery стане сьомим каналом з портфоліо Discovery Networks в Україні, який раніше був представлений телеканалами Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, Discovery Travel & Living і нещодавно запущеним Discovery HD Showcase. Загалом родина Discovery у Європі представлена 13-ма телеканалами.

 

Як повідомляла ТК, наприкінці 2009 року компанія «Воля» заявляла про намір доповнити свої пакети у 2010-му телеканалами Discovery Travel & Living та ID Investigation Discovery.

 

Зауважимо, що наразі телеканал ID Investigation Discovery не включений до Переліку іноземних програм, ретрансляція яких не обмежується на території України (список адаптованих каналів Нацради).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY