ТВі запустив рекламну кампанію проти цензури (+ФОТО)

18 Травня 2010
16343
18 Травня 2010
15:16

ТВі запустив рекламну кампанію проти цензури (+ФОТО)

16343
ТВі запустив рекламну кампанію проти цензури (+ФОТО)

Минулого тижня телеканал ТВі запустив рекламну кампанію зі слоганом «Цензури не буде!». Як повідомив ТК генеральний директор каналу Микола Княжицький, макети розміщені на зовнішніх носіях (щитах, сітілайтах, тролах) у Києві.

 

 

 

 

Сьогодні, 18 травня, стартувала ще одна нова кампанія ТВі з рекламою лінійки документальних проектів о 21.00 та серіалу «Числа» по буднях о 22.00 (у 2008 році цей американський детективний серіал виходив на ТЕТі). Одночасно цими макетами ТВі закликає глядачів приймати сигнал на звичайну антену, а також у кабелі та супутнику АМОС.

 

 

 

 

За словами Миколи Княжицького, ця кампанія також наразі охоплює Київ. Однак вона вийде в інші міста, коли ТВі увімкне там свої передавачі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16343
Читайте також
21.05.2010 09:00
Марія Томак, «День»
19 782
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
panturion
5104 дн. тому
Ідея непогана, але втілити сил забракло. Дуже багато моментів, які можна покращити за короткий час. Нижче вірно писали про синтетичність. Але те, що напис та зображення протирічать одне одному — це вже занадто. Так у вас душать мікрофони чи ні?
micka
5105 дн. тому
показують такі чмошні серіали, що аж ригати хочеться. а слабо купити FlashForward? видно навіть інтеру слабо. бідоцтво африканське, а не телеканали!
//
5105 дн. тому
Вообще-то пока по Киеву - растяжки с микрофоном в петле, работает ужасно плохо. В варианте с рукой - тоже плохо, поскольку рука не "явная", но хоть что-то уже понятно. Виселичная петля и удавка - разные вещи. Княжицкому это знать неоткуда... Да и сама картинка - синтетическая, "идеальная" и неправдивая. Короче, компания - фигня. "На ТВи даже микрофоны вешаются". Чего им не нравилось "Живи с огнетушителем"?
Stars
5105 дн. тому
Креативненько, респект Портникову и команде!
артес
5105 дн. тому
5-го канала была похожая фишка - "канал чесних новин". ха-ха может канал оранжевых новын?
lf e;
5105 дн. тому
Чеснее всех на канале чесних новин была честная Мосейчук. Теперь продолжает честно трудиться на 1+1. Уржаться.
das
5105 дн. тому
а разве TVi ловится на обычную эфирную аналоговую антенну в Киеве?
//
5105 дн. тому
Вообще-то это не "кампания проты цензуры", а кампания, в которой канал обещает, что у него цензуры не будет (в отличие от кое-кого), и использует это как свое преимущество перед 1+1, Интером, СТБ и т.д. Когда-то у 5-го канала была похожая фишка - "канал чесних новин".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду