5 канал до Дня Перемоги запустив телемарафон «Ми пам’ятаємо цю війну…»

6 Травня 2010
8482
6 Травня 2010
12:21

5 канал до Дня Перемоги запустив телемарафон «Ми пам’ятаємо цю війну…»

8482
5 канал до Дня Перемоги запустив телемарафон «Ми пам’ятаємо цю війну…»

До 65-ї річниці Перемоги 5 канал підготував телевізійний марафон «Ми пам'ятаємо цю війну...». Він триває в ефірі з 1 по 9 травня, повідомляє прес-служба каналу.

 

Протягом тижня в рамках інформаційних випусків «Часу новин» виходить серіал з  дев'яти «живих» історій українських фронтовиків. Героями сюжетів стали ветерани з різних міст України. Як відзначає прес-служба, у своїх розповідях вони повертаються до спогадів про власні фронтові шляхи, про найважливіші та найстрашніші битви, які їм довелося пережити, згадують військові історії, а також розповідають про своє сьогоднішнє життя.

 

Окрім цього, три особисті історії представить випуск програми «На межі» з Христиною Бондаренко 9 травня о 20.30.

 

Упродовж марафону «Ми пам'ятаємо цю війну...» на 5-му каналі демонструються історичні документальні фільми українського виробництва, присвячені війні. Серед них - три фільми студії «Укртелефільм»: «Довкола таємниці Вервольф», «Замовчаний генерал» та «Війна і мир. 1945». Їхньому показу передуватимуть розмовні студії, в рамках яких ведучий 5 каналу спілкуватиметься з одним із авторів представлених стрічок.

 

У межах марафону випущено також спеціальний міжпрограмний пакет святкових заставок з фронтовими піснями.

 

Безпосередньо в День Перемоги 5 канал повідомлятиме про найважливіші події, приурочені до свята, в інформаційних випусках відбудуться включення «наживо»  зі святкового параду військ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8482
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Naalia
5115 дн. тому
А над Одессой к этой знаменательной дате впервые за 18 лет взвились красные флаги. Эдуард Матвийчук, невзирая на сопротивление националистских организаций, лично руководил церемонией поднятия флага над одесской облгосадминистрацией. Как заявил губернатор, недопустимо вычеркивать из памяти людей подвиг, которые совершили в 1945 советские солдаты. Красные флаги будут также вывешены везде, где будут проходить праздничные мероприятия
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду