detector.media
06.05.2010 12:21
5 канал до Дня Перемоги запустив телемарафон «Ми пам’ятаємо цю війну…»

До 65-ї річниці Перемоги 5 канал підготував телевізійний марафон «Ми пам'ятаємо цю війну...». Він триває в ефірі з 1 по 9 травня, повідомляє прес-служба каналу.

 

Протягом тижня в рамках інформаційних випусків «Часу новин» виходить серіал з  дев'яти «живих» історій українських фронтовиків. Героями сюжетів стали ветерани з різних міст України. Як відзначає прес-служба, у своїх розповідях вони повертаються до спогадів про власні фронтові шляхи, про найважливіші та найстрашніші битви, які їм довелося пережити, згадують військові історії, а також розповідають про своє сьогоднішнє життя.

 

Окрім цього, три особисті історії представить випуск програми «На межі» з Христиною Бондаренко 9 травня о 20.30.

 

Упродовж марафону «Ми пам'ятаємо цю війну...» на 5-му каналі демонструються історичні документальні фільми українського виробництва, присвячені війні. Серед них - три фільми студії «Укртелефільм»: «Довкола таємниці Вервольф», «Замовчаний генерал» та «Війна і мир. 1945». Їхньому показу передуватимуть розмовні студії, в рамках яких ведучий 5 каналу спілкуватиметься з одним із авторів представлених стрічок.

 

У межах марафону випущено також спеціальний міжпрограмний пакет святкових заставок з фронтовими піснями.

 

Безпосередньо в День Перемоги 5 канал повідомлятиме про найважливіші події, приурочені до свята, в інформаційних випусках відбудуться включення «наживо»  зі святкового параду військ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY