Олега Наливайка призначили генеральним директором УНІАН

19 Березня 2010
18392
19 Березня 2010
10:00

Олега Наливайка призначили генеральним директором УНІАН

18392
Олега Наливайка призначили генеральним директором УНІАН

Генеральним директором УНІАН призначили Олега Наливайка. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел. Раніше виконувачем обов`язків гендиректора був головний редактор УНІАН Олександр Харченко.

 

Як повідомляла ТК,  15 березня Олег Наливайко подав у відставку з посади виконувача обов'язків голови Держкомтелерадіо.

 

«В Україні новий президент, новий прем'єр. Я вважаю, що вони повинні мати перед собою чистий аркуш паперу, щоб сформувати свою власну команду», - зазначив пан Наливайко щодо своєї відставки у коментарях ТК.

 

Нині в.о. голови Держкомтелерадіо виконує Олександр Курдінович.

 

Посаду першого заступника голови - в. о. голови Держкомтелерадіо Олег Наливайко обіймав з 9 вересня 2009 року. Раніше був генеральним директором холдингу «Главред-медіа». До приходу пана Наливайка в Держкомтелерадіо обов'язки голови комітету виконував перший заступник голови Анатолій Мураховський. Попереднім керівником державного органу був Едуард Прутнік (нині народний депутат від Партії регіонів), якого парламент звільнив у травні 2008 року.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18392
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду