У Львові стартувала Школа інтернет-журналістики

28 Квітня 2010
13326
28 Квітня 2010
17:00

У Львові стартувала Школа інтернет-журналістики

13326
У Львові стартувала Школа інтернет-журналістики

У Львові розпочала роботу Школа інтернет-журналістики.

 

За інформацією прес-служби прес-служба ГО «Свобода слова», слухачами школи є 40 студентів різних спеціальностей (журналістика, редагування, політологія, економіка, туризм)   Львівського національного університету імені Івана Франка та Української академії друкарства. Їх відібрали на конкурсній основі. Навчання у школі є безкоштовним.

 

Проект триватиме дванадцять місяців. За цей час планується провести 24 тренінги. Їх читають журналісти, тренери і фахівці з МГО «Інтерньюз Україна», інформаційного агентства та інтернет-видань УНІАН, «Економічна правда», «Сейчас», Zaxid.net, телеканалу ICTV. Окрім цього, тренерами виступили викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка та Української академії друкарства. Тренінги розкривають особливості підготовки новин, аналітичних статей, мультимедіа - відео, фото, аудіоподкастів.

 

Проект започатковано у лютому 2010 року з ініціативи громадської організації «Свобода слова» спільно з Українською академією друкарства за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні і за сприяння інтернет-видання Zaxid.net. Мета - підготовка конвергованих журналістів. Особливістю діяльності Школи інтернет-журналістики є майданчик для практичного закріплення набутих знань студентів - нове інформаційне інтернет-видання, журналістами і редакторами в якому працюватимуть слухачі школи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13326
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
credo
5112 дн. тому
Хороша справа! Памятаю коли вчився в Київському національному університеті за спеціальністю завсім не близькою до журналістики, то вечорами ще й встигав відвідувати курси "Факультет суспільніх прфесій, журналістика", таке було у 80-тих ... Ці заняття відкрили в мені неймовірні можливост розуміти в медіа більше і своє, а також логічно і доступно, майже професіональноі, викладати свою точку зору з любого приводу. Жити цікавіше і корисніше стало!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду