detector.media
28.04.2010 17:00
У Львові стартувала Школа інтернет-журналістики

У Львові розпочала роботу Школа інтернет-журналістики.

 

За інформацією прес-служби прес-служба ГО «Свобода слова», слухачами школи є 40 студентів різних спеціальностей (журналістика, редагування, політологія, економіка, туризм)   Львівського національного університету імені Івана Франка та Української академії друкарства. Їх відібрали на конкурсній основі. Навчання у школі є безкоштовним.

 

Проект триватиме дванадцять місяців. За цей час планується провести 24 тренінги. Їх читають журналісти, тренери і фахівці з МГО «Інтерньюз Україна», інформаційного агентства та інтернет-видань УНІАН, «Економічна правда», «Сейчас», Zaxid.net, телеканалу ICTV. Окрім цього, тренерами виступили викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка та Української академії друкарства. Тренінги розкривають особливості підготовки новин, аналітичних статей, мультимедіа - відео, фото, аудіоподкастів.

 

Проект започатковано у лютому 2010 року з ініціативи громадської організації «Свобода слова» спільно з Українською академією друкарства за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні і за сприяння інтернет-видання Zaxid.net. Мета - підготовка конвергованих журналістів. Особливістю діяльності Школи інтернет-журналістики є майданчик для практичного закріплення набутих знань студентів - нове інформаційне інтернет-видання, журналістами і редакторами в якому працюватимуть слухачі школи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY