Янукович пообіцяв ПАРЄ бути гарантом свободи слова в Україні

27 Квітня 2010
21969
27 Квітня 2010
19:52

Янукович пообіцяв ПАРЄ бути гарантом свободи слова в Україні

21969
Янукович пообіцяв ПАРЄ бути гарантом свободи слова в Україні

Президент Віктор Янукович обіцяє бути гарантом свободи слова в Україні. Про це він заявив, виступаючи в Парламентській асамблеї Ради Європи, повідомляє «Українська правда».

 

«На превеликий жаль, у нас трапляються випадки перешкоджання журналістам, їх залякування і тиску. Це неприпустимо. Як президент я гарантуватиму професійну свободу представників ЗМІ та належне розслідування фактів їх утисків», - сказав Віктор Янукович.

 

Він сказав, що розраховує на підтримку журналістів у процесі демократизації України. «Саме вільні незалежні ЗМІ повинні забезпечити безперешкодний доступ суспільства до інформації, сприяти справжнім дискусіям щодо розвитку країни, жорстко контролювати владу», - сказав президент.

 

«Надалі зміцнювати демократію - це буде моїм безперечним пріоритетом», - додав він.

 

«Немає сумніву, що в Україні функціонує плюралістична демократія. Свідченням цього є той факт, що під час трьох останніх виборчих кампаній перемагала опозиція. З приємністю відзначу - очолювана мною донедавна політична сила», - похвалився також Віктор Янукович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21969
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
talant
5113 дн. тому
Я вибачаюсь, та може хтось застрелить цього виродка? Дякую. Боже, що з Країною рблять. Ющ ти свого домігся?
Lom
5113 дн. тому
Президент України ЯНУКОВИЧ своєю заявою у Страсбурзі прямо порушив норми Закону України «Про Голодомор 1932–1933 років в Україні» від 28 листопада 2006 р., перша стаття якого однозначно стверджує: «Голодомор 1932-1933 років в Україні є геноцидом Українського народу», а стаття 2 наголошує: «Публічне заперечення Голодомору 1932–1933 років в Україні визнається наругою над пам`яттю мільйонів жертв Голодомору, приниженням гідності Українського народу і є протиправним».
Poltava33
5113 дн. тому
Что написали - то и прочитал. И кто ему поверит? За два месяца все попродавать. Такой бардак развести в стране, народ унизить
Jew
5113 дн. тому
Гы-гы-гы-гы-гы-гы-гы-гы-гы-гы-гы-гы-гы-
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду