У Києві пройде виставка Belarus Press Photo

27 Квітня 2010
15115
27 Квітня 2010
11:10

У Києві пройде виставка Belarus Press Photo

15115
У Києві пройде виставка Belarus Press Photo

 

В рамках фестивалю сучасної білоруської культури «Білоруська весна» в Києві пройде виставка репортажнї фотографії Belarus Press Photo. Про це повідомляє сайт «Білоруський десант».

 

До експозиції увійдуть кращі роботи учасників першого відкритого незалежного конкурсу з однойменною назвою. Вони будуть представлені у фундації «Центр сучасного мистецтва». Під час виставки майстер-клас  проведе організатор конкурсу Вадзім Заміровський. Тема - «Особливості роботи фотокореспондента у державі з інформаційною і політичною цензурою. Зйомка вуличних протистоянь в умовах свавілля силових структур».

 

«Білоруська весна» проходитиме в Києві вже вчетверте. Цього року він розпочнеться у кінці травня. В рамках заходу відбудеться «світовий лижний флеш-моб», вуличний перформенс у центрі Києва, літературні акції, майстер-класи та виставка традиційної білоруської витинанки, кінопокази і презентація білоруського незалежного телеканалу Belsat TV. Фестиваль також охопить такі міста, як Бровари, Харків, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Дніпропетровськ і Херсон.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Білоруський десант»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15115
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду