detector.media
27.04.2010 11:10
У Києві пройде виставка Belarus Press Photo

 

В рамках фестивалю сучасної білоруської культури «Білоруська весна» в Києві пройде виставка репортажнї фотографії Belarus Press Photo. Про це повідомляє сайт «Білоруський десант».

 

До експозиції увійдуть кращі роботи учасників першого відкритого незалежного конкурсу з однойменною назвою. Вони будуть представлені у фундації «Центр сучасного мистецтва». Під час виставки майстер-клас  проведе організатор конкурсу Вадзім Заміровський. Тема - «Особливості роботи фотокореспондента у державі з інформаційною і політичною цензурою. Зйомка вуличних протистоянь в умовах свавілля силових структур».

 

«Білоруська весна» проходитиме в Києві вже вчетверте. Цього року він розпочнеться у кінці травня. В рамках заходу відбудеться «світовий лижний флеш-моб», вуличний перформенс у центрі Києва, літературні акції, майстер-класи та виставка традиційної білоруської витинанки, кінопокази і презентація білоруського незалежного телеканалу Belsat TV. Фестиваль також охопить такі міста, як Бровари, Харків, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Дніпропетровськ і Херсон.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Білоруський десант»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY