В Україні з’явиться соціальна реклама: «Алкоголю тут не місце»

21 Квітня 2010
14185
21 Квітня 2010
14:09

В Україні з’явиться соціальна реклама: «Алкоголю тут не місце»

14185
В Україні з’явиться соціальна реклама: «Алкоголю тут не місце»

Фонд Миколи Томенка розпочав кампанію соціальної реклами на носіях зовнішньої реклами під гаслом: «Алкоголю тут не місце», повідомляє персональний сайт Томенка.

 

Акція триватиме протягом місяця. За цей час буде розміщено кілька варіантів соціальної реклами в місті Києві та більшості обласних центрів країни на понад сотні рекламних площ.

 

Микола Томенко, як автор закону щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв та ініціатор цієї соціальної реклами, вважає, що її основна ідея переконати громадян країни у поверненні до традиційної в Україні вихованої поведінки і поваги до оточуючих.

 

Він повідомив, що у соціальній рекламі акцент робиться на заборону Законом № 1824-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв», що набув чинності з 11 лютого цього року, вживання алкогольних напоїв у громадських місцях, зокрема, дитячих та спортивних майданчиках, парках, скверах, закладах охорони здоров'я, навчальних та освітньо-виховних закладах, громадському транспорті, підземних переходах, закладах культури, ліфтах, таксофонах тощо.

 

 «Ця кампанія дуже важлива, оскільки варто не лише акцентувати увагу на тому, що закон передбачає адміністративну відповідальність за його порушення, а, передовсім, апелювати до нерозуміння людей необхідності зупинити навалу підліткового алкоголізму та безкультур'я і повернення принципів вихованості та культури», - зазначив віце-спікер парламенту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14185
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Авангард
5140 дн. тому
Деньги как раз не на ветер, а в карманы рекламоразместителей и рекламопроизводителей.
media
5140 дн. тому
Кого тронет социальная реклама?????!!!! Закон нужен: запрет продаж в ларьках, запрет продаж в магазинах после 23:00 и пиво (+слабоалкоголку) признать наконец то АЛКОГОЛКОЙ!!!! А так - деньги на ветер (рекламы, семинары, тренинги и остальные разговоры в пользу бедных
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду