У Нововолинську скоєно замах на керівника радіоорганізації «Львівська жінка»

19 Квітня 2010
17390
19 Квітня 2010
16:03

У Нововолинську скоєно замах на керівника радіоорганізації «Львівська жінка»

17390
У Нововолинську скоєно замах на керівника радіоорганізації «Львівська жінка»

У ніч з 16 на 17 квітня 2010 року у місті Нововолинську було здійснено напад на засновника й директора ПП «Радіоорганізація "Львівська жінка"», 50-річного Ігоря Желізка, підприємство якого надає провайдерські послуги для місцевого населення. Про це повідомляє представник Нацради у Волинській області Микола Пасаман з посиланням на офіційний сайт УМВС України у Волинській області.

 

Двоє незнайомців перестріли директора приватного підприємства, який повертався додому, в під'їзді будинку і нанесли численні ножові поранення. Його шпиталізовано до Нововолинської міської лікарні та прооперовано. За попередньою інформацією, загрози життю потерпілого немає.

 

За фактом скоєння нападу порушено кримінальну справу за статтею 121 частина 1 Кримінального кодексу України - «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Наразі правоохоронці встановлюють чи пов'язаний цей злочин із професійною діяльністю потерпілого, адже під час нападу цінні речі та документи викрадено не було. Міліція встановила коло осіб, які можуть бути причетними до скоєння злочину.


 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17390
Читайте також
20.04.2010 09:03
Отар Довженко
3 609 672
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду