detector.media
19.04.2010 16:03
У Нововолинську скоєно замах на керівника радіоорганізації «Львівська жінка»

У ніч з 16 на 17 квітня 2010 року у місті Нововолинську було здійснено напад на засновника й директора ПП «Радіоорганізація "Львівська жінка"», 50-річного Ігоря Желізка, підприємство якого надає провайдерські послуги для місцевого населення. Про це повідомляє представник Нацради у Волинській області Микола Пасаман з посиланням на офіційний сайт УМВС України у Волинській області.

 

Двоє незнайомців перестріли директора приватного підприємства, який повертався додому, в під'їзді будинку і нанесли численні ножові поранення. Його шпиталізовано до Нововолинської міської лікарні та прооперовано. За попередньою інформацією, загрози життю потерпілого немає.

 

За фактом скоєння нападу порушено кримінальну справу за статтею 121 частина 1 Кримінального кодексу України - «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Наразі правоохоронці встановлюють чи пов'язаний цей злочин із професійною діяльністю потерпілого, адже під час нападу цінні речі та документи викрадено не було. Міліція встановила коло осіб, які можуть бути причетними до скоєння злочину.


 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY