Бондаренко: Комітет з питань свободи та інформації може очолити Геращенко

15 Квітня 2010
6881
15 Квітня 2010
12:24

Бондаренко: Комітет з питань свободи та інформації може очолити Геращенко

6881
Бондаренко: Комітет з питань свободи та інформації може очолити Геращенко

На керівництво парламентським комітетом з питань свободи та інформації  обговорюється кандидатура Ірини Геращенко (фракція НУНС). Про це в ефірі телеканалу ТВі сказала народний депутат Олена Бондаренко (Партія регіонів), наголосивши, що  цей комітет має очолити представник опозиції.

 

Як відомо, у парламенті зареєстровано постанову про призначення керівником комітету Андрія Шевченка (БЮТ).

 

«Зараз ми отримуємо коментарі у вигляді обурення з боку НУНСу, якому дуже не подобається, що місце головного опозиціонера приватизоване БЮТом. Ми задавалися цим питанням. Якщо брати до уваги, що БЮТ - найкрупніша фракція, і рахувати лише кількісно, то виходить що? На нуль списати взагалі усю фракцію НУНС, де є теж люди, які займаються свободою слова? Зараз дуже серйозно обговорюється кандидатура Ірини Геращенко», - повідомила Бондаренко.

 

Ірина Геращенко у коментарі ТК зауважила, що, на її думку, дійсно керівником комітету з питань свободи слова та інформації повинен бути представник опозиції. «У параламенті зареєстровано постанову про призначення на цю посаду Андрія Шевченка, побачимо як проголосує зал», - сказала Ірина Геращенко.

 

Як відомо, 13 квітня Верховна Рада проголосувала за постанову № 6246 «Про внесення змін в деякі постанови (щодо чисельності та персонального складу комітетів Верховної ради шостого скликання)», призначивши голів і членів парламентських комітетів, які мали очолити члени коаліції. Питання голови комітету з питань свободи слова та інформації, якою, згідно з постановою мала стати Олена Бондаренко, на голосування не виносилося.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6881
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Голова
5128 дн. тому
А що сказав Янек в США, про що не показали наші канали?
Ганнуся
5129 дн. тому
"Якщо брати до уваги, що БЮТ - найкрупніша фракція, і рахувати лише кількісно, то виходить що? На нуль списати взагалі усю фракцію НУНС, де є теж люди, які займаються свободою слова?" Логіка - залізна. "Якщо брати до уваги, що НУНС - дуже хоче, то виходить що? Треба на нуль списати взагалі усю фракцію БЮТ, бо в НУНС є люди, які займаються свободою слова." :)
Голова
5129 дн. тому
Поки вони сперечаються - свободи слова нема.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду