detector.media
15.04.2010 12:24
Бондаренко: Комітет з питань свободи та інформації може очолити Геращенко

На керівництво парламентським комітетом з питань свободи та інформації  обговорюється кандидатура Ірини Геращенко (фракція НУНС). Про це в ефірі телеканалу ТВі сказала народний депутат Олена Бондаренко (Партія регіонів), наголосивши, що  цей комітет має очолити представник опозиції.

 

Як відомо, у парламенті зареєстровано постанову про призначення керівником комітету Андрія Шевченка (БЮТ).

 

«Зараз ми отримуємо коментарі у вигляді обурення з боку НУНСу, якому дуже не подобається, що місце головного опозиціонера приватизоване БЮТом. Ми задавалися цим питанням. Якщо брати до уваги, що БЮТ - найкрупніша фракція, і рахувати лише кількісно, то виходить що? На нуль списати взагалі усю фракцію НУНС, де є теж люди, які займаються свободою слова? Зараз дуже серйозно обговорюється кандидатура Ірини Геращенко», - повідомила Бондаренко.

 

Ірина Геращенко у коментарі ТК зауважила, що, на її думку, дійсно керівником комітету з питань свободи слова та інформації повинен бути представник опозиції. «У параламенті зареєстровано постанову про призначення на цю посаду Андрія Шевченка, побачимо як проголосує зал», - сказала Ірина Геращенко.

 

Як відомо, 13 квітня Верховна Рада проголосувала за постанову № 6246 «Про внесення змін в деякі постанови (щодо чисельності та персонального складу комітетів Верховної ради шостого скликання)», призначивши голів і членів парламентських комітетів, які мали очолити члени коаліції. Питання голови комітету з питань свободи слова та інформації, якою, згідно з постановою мала стати Олена Бондаренко, на голосування не виносилося.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY