Cуд запропонував Наталії Катериненко та UBC укласти мирову угоду

30 Травня 2008
22342
30 Травня 2008
17:18

Cуд запропонував Наталії Катериненко та UBC укласти мирову угоду

22342
Cуд запропонував Наталії Катериненко та UBC укласти мирову угоду
28 травня 2008 року у Дніпровському районному суді міста Києва відбулося попереднє судове засідання за позовом журналіста Наталії Катериненко до телеканалу name="OLE_LINK1">UBC. Цього разу відповідача представляв юрист, тоді як на перше попереднє судове засідання представники каналу не з’явилися.
 
Суддя запропонувала сторонам мирову угоду. Позивач погодився на мирову угоду за умови виплати заборгованих коштів за січень 2008 року. Представник відповідача поки що відповіді не дав, заявивши, що йому потрібно узгодити це питання з керівництвом каналу.
 
Генеральний продюсер каналу UBC Світлана Коляда в коментарі «ТК» повідомила, що вперше чує про мирову угоду. «Я взагалі відмовляюся це коментувати, тому що заробітну плату пані Катериненко ми виплатили», – сказала Світлана Коляда.
 
За словами адвоката Наталі Катери ненко, юриста Інституту масової інформації Романа Головенко, Наталія дізналася, що частина її заробітної плати виявляється є не зарплатою, а премією, тільки на початку цього року. «Я сподіваюсь на позитивний результат у цій справі», – зазначила Наталя Катериненко.
 
Наступне судове засідання відбудеться 31 липня 2008 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22342
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
+
5812 дн. тому
Правило №1 Журналіст повинен примусити себе поважати власника медіа і його церберів
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду