КНМП погрожує владі журналістськими заворушеннями

9 Квітня 2010
32044
9 Квітня 2010
10:43

КНМП погрожує владі журналістськими заворушеннями

32044
КНМП погрожує владі журналістськими заворушеннями

Київська незалежна медіа-профспілка висловлює свою стурбованість низкою фактів брутального поводження влади з журналістами.

 

«Спроба СБУ поставити під свій контроль телеканал ТВі, затримання групи журналістів під час прес-конференції в "Українському домі", хамство міського чиновника по відношенню до журналіста телеканалу СТБ  - це лише кілька прикладів.  Перераховані факти дають уявлення про атмосферу, яка встановлюється в Україні. Якщо нова влада не дасть належних оцінок порушенням законів, то вона ризикує посіяти бурю», - йдеться у прес-релізі КНМП.

 

Голова комітету КНМП Юрій Луканов вважає, що повернення до минулих принципів, а точніше безпринципності  у стосунках із засобами масової інформації  спричинить нові заворушення  у журналістському середовищі. Він нагадує, що порушення прав журналістів за часів Кучми спричинило масові журналістські акції протесту і призвело до програшу нинішньої владної команди на виборах 2004-го року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32044
Читайте також
20.04.2010 09:03
Отар Довженко
3 609 668
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сова
5132 дн. тому
"порушення прав журналістів за часів Кучми... призвело до програшу... команди на виборах 2004-го року" - здається, Луканов видає бажане за дійсне. Погляньте правді в очі: відріжуть одному-двом голови, решта зразу заспокоїться. І підуть рівними рядами продаватися за срібняки в джангірови та піховшеки. А до виборів іще ой, як далеко!
Компост
5133 дн. тому
Попугали. СБУ уже не спит ночами, вместе со всеми ветками власти.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду