Співачці Альоші шукають нову пісню для «Євробачення»

22 Березня 2010
21958
22 Березня 2010
14:21

Співачці Альоші шукають нову пісню для «Євробачення»

21958
Співачці Альоші шукають нову пісню для «Євробачення»

Після детального аналізу пісні «To be free» переможниці національного відбору на «Євро бачення - 2010» Альоші юристи та журі дійшли висновку, що пісня не відповідає вимогам EBU, повідомляє управління зв`язків з громадськістю та ЗМІ телекомпанії.

 

 

Після переговорів з виконавчим директором конкурсу пісні «Євробачення» Сванте Стокселіусом, НТКУ запропонувала співачці Альоші змінити пісню.

Наразі журі прослуховує запропоновані композиції, аби підібрати пісню, з якою Альоша представить Україну на Міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2010» в Осло.

 

За інформацією глави української делегації Вікторії Романової, яка зараз перебуває в Осло на зустрічі голів делегацій ПКЄ-2010, Україна має передати всі документи щодо нової пісні в Осло не пізніше п`ятниці, 26 березня.

Як писала ТК, 20 березня переможцем українського відбору на міжнародний музичний конкурс «Євробачення - 2010» була визнана співачка Alyosha. Набравши найбільшу кількість голосів від глядачів і журі, вона представлятиме Україну на конкурсі, що проходитиме в Осло (Норвегія) у травні.

 

Раніше, як повідомляла ТК, 29 грудня 2009 року художня рада Національної телекомпанії України прийняла рішення, що на «Євробаченні - 2010» Україну представлятиме Василь Лазарович. Проти цього одразу виступив Новий канал, який наполягав на тому, що потрібно провести відбірковий тур і шляхом конкурсної боротьби визначити кращого претендента.

 

Після президентських виборів представники українського шоу-бізнесу та кількох телеканалів звернулися з листом до президента України Віктора Януковича з проханням розібратися в ситуації з відбором учасника «Євробачення - 2010».

 

17 березня новий керівник НТКУ Єгор Бенкендорф та організаційний комітет «Євробачення - 2010», головою якого є Ганна Герман, прийняли рішення про проведення нового національного відбору учасників для міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення - 2010» на майданчику «Савік Шустер студії» спільними зусиллями НТКУ, Нового каналу, ТРК «Україна» та «Савік Шустер студії».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21958
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 551
26.03.2010 15:02
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
28 655
22.03.2010 16:05
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
38 821
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дети Илащука!
5151 дн. тому
Ехать должна Валевская, занявшая 4-е место, но при этом первая, кто не нарушил правил!!! А тем, кто правила нарушил - как в футболе - на пару лет полный запрет на песенную деятельность. Какие-то сцы..ны и пис..хи обманули тысячи телезрителей. Верните им деньги за смс!!! Одно хорошо - и Арфуша обманули :)
Denis Sandman
5151 дн. тому
По правде за такое нужно дисквалифицировать и отправлять кандидата, который занял второе место. А вообще, среди всех по моему мнению наиболее сильная песня и исполнение было у Златы Огневич. Вот кто точно уж и красивая и талантливая. Её-бы отправили... Но, не судьба - это было сразу понятно.
Олена___
5151 дн. тому
Хай співа пісню Лазаровича, за неї вже й гроші сплачено...
sdf
5151 дн. тому
нас обманули! CENSORED позор Украине! все хреново! мы все умрем!!
fregat
5151 дн. тому
Бедный АРФУШ агитировал за свою пасию даже сидя в жюри. Грынджолы избирали под руководством Томнка, а теперь подставили Герман. Неужели обязательно нужно председательствование замглвы Президентской администрации!!!. Видно на Банковой нечем заняться, будут теперь по конкурсах ходить, как в Белокаменной полагается. Ни дня без власти! И песню стырили. Начал Бенкендорф явно необдуманно хреново
//
5151 дн. тому
Короче говоря, и тут "обісралися" Даже если и доведут девушку до Осло, то всё равно украинского зрителя обманули - он слушал одну песню (и голосовал за нее), а звучаль будет совсем другая. Та, которую Арфуш выберет...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду