Star Media знімає шоу «Тільки ти»

5 Березня 2010
12426
5 Березня 2010
15:45

Star Media знімає шоу «Тільки ти»

12426
Star Media знімає шоу «Тільки ти»

Star Media підготувала пілот реаліті-шоу «Тільки ти», яке вона пропонуватиме українським телеканалам, у тому числі й для ТРК «Україна».

 

За  словами сценариста та редактора проекту Олени Зерняк, героями шоу є одружені чоловіки з певним стажем подружнього життя, яким пропонують зробити сюрприз для дружин, щоб освіжити почуття. Їм допомагають хореографи, вчителі вокалу, організатори свята.

 

«При відборі учасників для нас головне, щоб це було 4 - 5 колег, які разом працюють. Бо за форматом ми знімаємо їх репетиції на робочому місці. У першому випуску беруть участь співробітники автомобільної компанії. Надалі будуть пожежники й лікарі швидкої допомоги...», - розповіла пані Зерняк.

 

За її словами, шоу передбачає постановку саме танцювальних і вокальних номерів. Для учасників першої програми була обрана пісня з кінофільму «Три мушкетери», яку вони переробили і заспівали у мушкетерських костюмах (для постановки номера з героями займався вчитель фехтування).

 

«Я на телебаченні робила багато різних проектів, але з таким я зіткнулась вперше. Уся наша знімальна група була просто зворушена. Навіть бувалі оператори і режисери плакали і казали, що нічого світлішого вони ніколи на телебаченні не робили», - розповіла вона.


Особливістю «Тільки ти» є також те, що дружини нічого не підозрюють. Їх запрошують не на зйомки, а на  корпоративну вечірку фірми, де працюють їхні чоловіки.

 

За  словами Олени Зерняк, хоча подібні шоу є в різних країнах, цей проект є оригінальною розробкою Star Media.

 

Ведучою шоу буде Дарія Трегубова, режисер-постановник проекту - Андрій Нестеренко. Хореографом у першому випуску стала танцюристка Катерина Тришина (брала участь у «Танцях з зірками» та «Танцюю для тебе»).

 

Планується, що шоу виходитиме у праймі вихідних.

 

 «Я так розумію, що зараз мають затвердити пілот, а далі ми будемо знімати 20 програм. Це шоу досить трудомістке, зйомки першої програми тривали 9 днів.  Я думаю, що ми всю весну і літо зніматимемо, а  в ефір вийдемо десь восени», - сказала ТК Олена Зерняк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12426
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду