У Великій Британії дозволили product placement

17 Лютого 2010
14289
17 Лютого 2010
11:19

У Великій Британії дозволили product placement

14289
У Великій Британії дозволили product placement

У Великій Британії дозволили product placement. Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Британський міністр культури, медіа та спорту Бен Бредшоу оголосив про зняття заборони на демонстрацію під час  телешоу та кіно product placement, задля того, щоб  підтримати британських мовників у період падіння рекламного ринку.

 

Він також посилається на зміни у регулюванні  медіаринків в інших країнах Європи (єдиний виняток - Данія), де вже є такий дозвіл, або розглядається питання про зняття заборони. Саме тому, за словами пана Бредшоу, якщо не зняти цю заборону, то інші європейські країни матимуть конкурентну перевагу перед британськими телекомпаніями.

 

Зміни стосуватимуться комерційних каналів, також буде дозволений  у «кінематографічних роботах, фільмах та серіалах, знятих для телебачення або сервісів відео  на замовлення, спортивних та розважальних програм». Натомість в ефірі суспільного мовлення BBC product placement не з'явиться.

 

Дозвіл на product placement також не стосується алкогольних брендів, тютюнової продукції, рецептурних ліків, ігрового бізнесу, «шкідливих» продуктів, до складу яких входить велика кількість жирів, солей та цукру.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14289
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду