ТОНІС змінив структуру власності

7 Липня 2010
19891
7 Липня 2010
18:50

ТОНІС змінив структуру власності

19891
ТОНІС змінив структуру власності

Телеканал ТОНІС переоформив свої ліцензії на мовлення у зв'язку зі зміною організаційно-правової форми власності, власників і керівних органів. Відповідни зміни в ліцензії компанії внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 2 липня.

 

Так, компанія зафіксувала в ліцензії зміну організаційно-правової форми з відкритого акціонерного товариства на товариство з обмеженою відповідальністю.

 

Що ж до структури власності, то з переліку власників вийшов акціонерний комерційний банк «Трансбанк», який у лютому 2010 року Нацрада зафіксувала як нового співвласника. Водночас додалися два нові власники - центр «Фінансовий радник» і компанія «РБ Інвест» (частка кожної близько 21,5%).

 

В інших співвласників змінилися частки: майже втричі вона зменшилася в консалтингової компанії «Партнери», яка півроку тому стала мажоритарним акціонером, і незначно зросли частки у Володимира Костеріна, Наталії Жильної, компаній «ДКД 04», «Артекс-плюс» і «Наталіка».

 

Власники

Було

Стало

Костерін Володимир Олександрович

15,01%

16,41%

Жиліна Наталія Олександрівна

4,49%

4,91%

ТОВ «Консалтингова компанія "Партнери"»

60,41%

22,91%

ТОВ «ДКД 04»

2,50%

2,74%

ТОВ «Артекс-плюс»

2,43%

2,66%

ТОВ «Наталіка»

6,59%

7,21%

Акціонерний комерційний банк «Трансбанк»

8,45%

-

ТОВ «Центр "Фінансовий радник"»

-

21,55%

ТОВ «РБ Інвест»

-

21,6%

 

«РБ Інвест» пов'язаний з «Трансбанком» Володимира Костеріна: він є його поручителем і заставодавцем банку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19891
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
VIK
5046 дн. тому
Это смотря кто. Канал - да, хозяева - нет...
сергей
5046 дн. тому
А, разница? Как сидели в д-ме, так и будите сидеть!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду