MTV розпочав радикальний ребрендинг

10 Лютого 2010
3300
10 Лютого 2010
14:30

MTV розпочав радикальний ребрендинг

3300
MTV розпочав радикальний ребрендинг

Вперше за 30 років американський телеканал MTV провів масштабний ребрендинг. Про це з посиланням на сайт The Wrap повідомляє інтернет-видання «Лента.ru».

 

Канал перестав позиціонувати себе як музичний і відмовився від відповідного напису - Music Television («музичне телебачення») - під своїм логотипом.

 

У головному офісі компанії пояснили, що MTV вже давно намагався відмовитися від визначення Music Television, оскільки протягом останніх років  програма каналу зазнала істотних змін. Так, новини музики, що раніше були для MTV профільними, відійшли на другий план, а телеглядачам почали пропонувати програми, присвячені зіркам шоу-бізнесу і їх дозвіллю. Крім того, телеканал розпочав трансляцію численних реаліті-шоу, мультфільмів, серіалів та репортажів зі світських заходів.

 

За інформацією журналу Rolling Stone,  MTV продовжить освітлювати події, музики, що відбуваються в світі, і не відмовиться від часткового заповнення ефіру музичним відео, проте подібний контент остаточно отримає статус допоміжного. Завершити ребрендинг MTV планує до 2011 року.

 

Як розповіла ТК керівник прес-служби телеканалу «MTV Україна» Інна Макотерська,  українського каналу маштабні зміни не стосуються:  «Разом з Європою, Африкою, Карибськими островами MTV Україна входить до складу MTV Network і США не підпорядкована. Якщо й проводитимемо тоновий ребрендинг, то не раніше 2011 року».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3300
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
5192 дн. тому
На самом деле этот "ребрендинг" случился давно, и отсутствие слов "music television" возле логотипа - это всего лишь финальная точка. И правильнее этот процесс называть "переформатирование" или "рестайлинг".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду