«MTV Україна» транслюватиме міжнародний телемарафон «Надія для Гаїті»

21 Січня 2010
5380
21 Січня 2010
15:28

«MTV Україна» транслюватиме міжнародний телемарафон «Надія для Гаїті»

5380
«MTV Україна» транслюватиме міжнародний телемарафон «Надія для Гаїті»

«MTV Україна» підтримає міжнародний телемарафон «Надія для Гаїті». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Дві з половиною години ексклюзивного прямого включення можна буде переглянути на телеканалі «MTV Україна»  в п'ятницю, 22 січня, о 03:00. Повтор телемарафону «Надія для Гаїті» відбудеться у суботу, 23 січня, о 21:00 та неділю, 24 січня, о 10:15.

 

Ініціатори та ведучі шоу - актор Джордж Клуні, музикант Вікліф Джин з Нью-Йорку та представник CNN Андерсен Купер з Гаїті. Продюсерами виступили Джоел Геллен (Tenth Planet Productions) та Джордж Клуні (MTV Networks).

 

В рамках прямої трансляції відбудеться благодійна акція, спрямована на допомогу постраждалим від наслідків масштабного землетрусу. Глядачі матимуть можливість перерахувати кошти, звернувшись на офіційні сторінки телемарафону: www.hope.mtv.com та www.hopeforhaitinow.org.

 

Міжнародний телемарафон «Надія для Гаїті» підтримають найбільші телеканали світу ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 та CMT та інтернет-портали YouTube, Hulu, MySpace, Fancast, AOL, MSN.com, Yahoo, Bing.com, BET.com, CNN.com, MTV.com, VH1.com та Rhapsody.

 

Двогодинний телемарафон транслюватиметься на всіх телеканалах MTV Networks International, CNN International та National Geographic з Нью-Йорка та Лос-Анджелеса. До уваги глядачів запропонують музичні виступи, інтерв'ю із зірками світової музичної сцени. У переліку учасників - Боно, Coldplay, Стінг, Крістіна Агілера, Дженіфер Хадсон та інші.

 

Пожертви, що прийматимуться під час шоу та по його завершенню, спрямують до благодійних організацій.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5380
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду