MTV Networks International запускає телеканал MTVNHD у Німеччині, Угорщині та Швейцарії

14 Липня 2009
15057
14 Липня 2009
16:15

MTV Networks International запускає телеканал MTVNHD у Німеччині, Угорщині та Швейцарії

15057
MTV Networks International запускає телеканал MTVNHD у Німеччині, Угорщині та Швейцарії

Телеканал MTVNHD, що стартував у вересні 2008 року, з липня з'явився в кабельних мережах Росії та Великобританії, а найближчим часом його географія розповсюдиться на Німеччину, Угорщину та Швейцарію. Про це повідомляється в релізі «MTV Україна».

 

Таким чином, MTVNHD стане доступним у 21 країні світу (Аргентина, Карибські острови, Чилі, Колумбія, Данія, Еквадор, Фінляндія, Франція, Німеччина, Угорщина, Ізраїль, Нідерланди, Норвегія, Польща, Росія, Швеція, Швейцарія, Венесуела, Уругвай, Велика Британія та Ірландія). До кінця 2009 року планується розпочати трансляцію телеканалу в семи інших країнах, серед яких Австрія, Бразилія, Хорватія, Італія, Мексика, Перу, Португалія та Іспанія.

 

MTVNHD - інтернаціональний сервіс MTV Networks International, присвячений музиці та дітям. Він поєднує програми власного виробництва та шоу, придбані у контент-провайдера, а також власної бібліотеки MTVNI. У 2009 році загальна кількість прем'єрного часу телеканалу сягне 443 години, включаючи 291 годину безпосередньо HD. На сьогодні програмне наповнення каналу складає музичне відео, виступи виконавців наживо та блок Nickelodeon, що виходить у вихідні. Телеканал пропонує до перегляду щотижневі чарти (MTV Essentials, Chart Blast та MTV Top 20), класичні шоу (RoskildeFestival, Oxegen Festival, Rock Am Ring Festival, Benicassim Festival чи Montreux Jazz Festival, MTV WorldStage), а також найпопулярніші програми телеканалу Nickelodeon (SpongeBob SquarePants, Tak & thePower of Juju та Mr. Meaty). Управління MTVNHD здійснює MTVNI's Emerging Markets Group, 24-годинна трансляція телеканалу здійснюється з Варшави.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15057
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду