З 1 липня MTV Networks International змінює логотип

30 Травня 2011
5182
30 Травня 2011
13:35

З 1 липня MTV Networks International змінює логотип

5182
Оновлену версію лого, без напису «Мusic Television», впровадять на всіх каналах MTV
З 1 липня MTV Networks International змінює логотип

1 липня 2011 року компанія MTV Networks International концерну Viacom завершує радикальний ребрендинг, розпочатий 2011 року.

 

Як повідомляла ТК, з оновленого логотипу MTV зник напис «Music Television» («музичне телебачення»). За місяць, на відміну від MTV Hits, MTV Dance та МТV Roks, канали MTV офіційно перестануть позиціонуватися як суто музичні.

 

Новий варіант:

MTV

 

Попередня версія:

MTV

 

Крім того, 1 липня 2011 року, за інформацією сайту Media Broadcasting Group, відбудеться оновлення бренду MTVNHD на MTV Live HD. MTV Live HD продовжить транслювати музику в форматі HD 24 години на добу.

 

Зміни логотипу торкнуться і «MTV-Україна». Як уточнив у коментарі ТК генеральний директор каналу Андрій Уреньов, оновлений варіант використовуватиметься в маркетингових і прес-матеріалах «MTV-Україна», починаючи з кінця червня 2011 року.

 

Відповідаючи на запитання ТК щодо того, яким чином ребрендинг позначиться на позиціонуванні «MTV-Україна» і кількості відеокліпів в ефірі, Андрій Уреньов зазначив: «жодним чином».

 

«Відмова від надпису "Мusic Television" - рішення суто дизайнерське, - сказав гендиректор «МTV-Україна». - Наш логотип набуває нових, актуальних пропорцій 16х9; він стає набагато функціональнішим. Новий логотип набагато легше використовувати як на екранах сучасних телевізорів і комп'ютерів, так і в рекламі та прес-матеріалах».

 

Нині, за словами Андрія Уреньова, в ефірі «MTV-Україна», в середньому, 11-12 годин музичних і 12-13 годин інших програм. Детальніше про їхній зміст і відповідність запитам аудиторії каналу читайте на ТК незабаром.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5182
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася (псевдоним)
4717 дн. тому
Надеюсь этот самый ребрендинг коснётся не только логотипа, но и оформления канала в целом. У MTV-Украина оформление просто ужасно. Как на современном телевидении вообще могут находится такие подписи к клипам? Это же полный ёпрст!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду