Результати екзит-полу «Савік Шустер студії»

7 Лютого 2010
21443
7 Лютого 2010
20:16

Результати екзит-полу «Савік Шустер студії»

21443
Результати екзит-полу «Савік Шустер студії»

Савік Шустер в ефірі «Шустер live» о 20-й годині оприлюднив результати екзит-полу, проведеного 7 лютого соціологічним відділом «Савік Шустер студії».

 

Віктор Янукович

48,7%

Юлія Тимошенко

45,6%

Не підтримую жодного

5,7%

 

Компанія опитала 20 000 респондентів на 350 виборчих дільницях. Похибка вибірки не перевищує 2%.

 

За словами керівника соціологічної служби «Савік Шустер студії» Наталі Гасаненко, уточнені дані, перезважені на  явку вибрців, буде озвучено в ефірі ТРК «Україна» о 23.00.

 

Загалом у другому турі виборів проведені шість екзит-полів: Національний, ICTV (GFK NOP), «Савік Шустер студії», два на замовлення «Інтера» (SOCIS та «Юкрейніан соціолоджи сервіс» спільно з «ФОМ-Україна»), а також Research & Branding Group. «1+1» в останній момент відмовився від екзит-полу, не досягши домовленості з Українським інститутом соціальних досліджень ім. О. Яременка, якому спершу замовляв дослідження.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21443
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду