Олімпіаду-2010 коментуватимуть Савелій і Степанищева

4 Лютого 2010
16069
4 Лютого 2010
16:14

Олімпіаду-2010 коментуватимуть Савелій і Степанищева

16069
Олімпіаду-2010 коментуватимуть Савелій і Степанищева

Перший національний визначився з коментаторами, які будуть працювати на зимових Олімпійських іграх, що стартують 12 лютого у канадському Ванкувері, повідомляє інтернет-видання «Чемпіон».

 

У списку коментаторів вісім чоловік: Олена Степанищева, Сергій Савелій, Валерій Костінов, Дмитро Лазуткін, Володимир Тимошенко, Василь Полотай, Сергій Ружицький, Сергій Цукіло.

 

Як уточнила ТК керівник піар-відділу НТКУ Юлія Савостіна, усі вони працюватимуть у Ванкувері. Загалом делегація Першого національного на Олімпіаді складатиметься з 22 осіб.

 

Як повідомляла ТК, українські глядачі зможуть побачити Олімпіаду-2010 на Першому національному та телеканалах Eurosport і Eurosport 2. На забезпечення трансляції уряд виділив Національній телекомпанії України 14 млн гривень.

 

ХХІ зимові Олімпійські ігри проходитимуть у канадському місті Ванкувері з 12 по 28 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16069
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дед
5179 дн. тому
14 млн гривень на ветер. Комменты отстойные. Смотрю Россию.
клон2
5195 дн. тому
савелий ржачный - слухаю и ностальгирую по юности:)))
mark
5195 дн. тому
фу. самые отстойные а-ля комментаторы... ;-((((( рейтинги, понятное дело, каналу не нужны
KOBLIA
5196 дн. тому
... і як же це Васьок Ілащук пропустив можливість показати свої "голубі" оченятка та нагадати про свій чудернацький голосочок протягом трансляції всієї зимової Олімпіади?!... Напевно, що відчуває своє неминуче звільненнчя з посади "командіра першої кніпки". А йому так ще хочеться "попрацювати", ще ж не все "стирино", і ще не всі "партнери"розрахувалися... тільки обіцяють, та обіцяють ... Та й вже найблищі соратники по-троху "кидають", а де-які (ті що по-меньше) вже себе приміряють до "командирської кнопки" . І весна незабаром, а за нею і зміни ... Тримайся Васьок , по-троху можна вже і вушко пробивати під сережку, а можна і обидва вушка пробити - вже всім зрозуміло хто є хто ... і піде Восьок по світу з іміджем "могильщика Українського Національного телебачення", а може ще хтось запросить тамадою на якийсь дешевий корпоратив, всі ж артисти суттєво відчули Ілащука-керівника НТКУ, ще довго будуть згадувати його придуркуватість та неоправданий пафос. Отож послухаємо п. Савелія та п.Степаніщеву...
talant
5196 дн. тому
Буду краток. Неееееееееееееееееееееееееееееет!!!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду