Перший національний розпочав трансляцію Олімпіади

13 Лютого 2010
25069
13 Лютого 2010
12:27

Перший національний розпочав трансляцію Олімпіади

25069
Перший національний розпочав трансляцію Олімпіади

Перший національний оприлюднив порядок трансляцій згідно переліку змагань, які планує показати в межах зимових Олімпійських ігор.

 

Церемонія відкриття Олімпіади транслювалась 12 лютого о 4.00. Цей випуск повторять у вечірньому праймі 13 лютого о 18.30-21.00.

 

Урочистості закриття ігор канал покаже у прямому ефірі 28 лютого (3.30-05.30). Повтор вийде 1 березня (18.20-20.40).

 

Окрім цього, глядачі зможуть спостерігати за перебігом змагань з біатлону, саней, фрістайлу, лижного двоборства (з 14 лютого), фігурного катання та лижних гонок (з 15 лютого), сноуборду (з 16 лютого), хокею (з 17 лютого), ковзанярського спорту (з 18 лютого), скелетону та стрибків з трампліну (з 20 лютого), бобслею (з 22 лютого), кьорлінгу ( з 26 лютого).

 

Детальніше з переліком подій, які транслюватимуться в ефірі Першого національного, можна ознайомитись тут.

 

«Детектор медіа
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25069
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кулька
5190 дн. тому
Де беруться ці коментатори? Ні мови, ні знань про предмет коментування.... Вкотре пересвідчуюсь, що Олімпіада і Перший Національний - речі несумісні... В основному через невігласів коментаторів...Щоб не бути голослівним назву прізвище пана Костінова. Послухайте цього "майстра", панове керівники НТКУ... Чи ж вам не соромно???
Я
5197 дн. тому
Сьогодні вони потенційно медальну гонку в біатлоні показували з півгодинним запізненням. Нормально так?
Космополит
5198 дн. тому
кЬОрлин, ....гы, прикольно
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду