Янукович сьогодні прийде в «Шустер live»

29 Січня 2010
20386
29 Січня 2010
15:56

Янукович сьогодні прийде в «Шустер live»

20386
Янукович сьогодні прийде в «Шустер live»

29 січня гостем п'ятничного випуску «Шустер live» стане лідер Партії регіонів, кандидат у президенти Віктор Янукович. Про це ТК повідомили в «Савік Шустер студії».

 

Як уточнила піар-директор «Савік Шустер студії» Каріна Палаєва, Віктор Янукович буде учасником першої години програми і спілкуватиметься сам-на-сам із Савіком Шустером. Після цього він залишить студію, а «Шустер live» перейде в режим п'ятничного ток-шоу, гостями якого будуть команди Блоку Юлії Тимошенко і Партії регіонів. У другій частині передбачені включення з Давосу за участю Арсенія Яценюка і Віталія Кличка.

 

Як уже повідомляла ТК, у цей самий час на «Інтер» в студію «Великої політики з Євгеном Кисельовим» прийде прем'єр-міністр, кандидат у президенти Юлія Тимошенко.

 

Нагадаємо, редакція «Шустер live» запропонувала кандидатам, які пройшли у другий тур виборів, а саме Юлії Тимошенко та Вікторові Януковичу, 5 варіантів співпраці на вибір, у тому числі участь у п'ятничному ефірі 29 січня або 5 лютого з командою та експертами.

 

Від команди Юлії Тимошенко «Савік Шустер студія» поки не отримала ніякої відповіді на пропозицію.

 

Також, як інформувала ТК, у понеділок, 1 лютого, Віктор Янукович буде гостем передвиборного спецпроекту ICTV «Кращий кандидат».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20386
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Alex
5211 дн. тому
Сомневаюсь я, однако, что мы увидим дебаты двух кандидатов! И вот почему - команда Януковича оберегает от того, чтобы он не блеснул "интеллектом" :) Сегодняшняя передача Шустера разделена на две части - почему? Это такой "формат" передачи? Сложилось впечатление, что Янукович отвечал на подготовленные вопросы и импровизировал глядя на телесуфлер... Это явно была запись! Нет? Тогда ответьте: как он, Янукович, добрался так быстро из Запорожья в Киев?
panturion
5211 дн. тому
// //, та вони і не мають бути солісти, вони мають бути боксери, але поєдинку щось не виходить :(
dr.Lightman
5211 дн. тому
Почем голос?
//
5211 дн. тому
Они ведь - солисты, дуэтом петь не могут...
Otar Dovzhenko
5211 дн. тому
Дайож телеміст між студіями!)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду