Замість «Свободи слова» 1 лютого на ICTV буде «Кращий кандидат» з Януковичем

29 Січня 2010
24241
29 Січня 2010
08:32

Замість «Свободи слова» 1 лютого на ICTV буде «Кращий кандидат» з Януковичем

24241
Замість «Свободи слова» 1 лютого на ICTV буде «Кращий кандидат» з Януковичем

Віктор Янукович, кандидат в президенти України, стане гостем передвиборного проекту ICTV «Кращий кандидат» у понеділок, 1 лютого. Цю інформацію ТК підтвердила народний депутат Олена Бондаренко, співробітник виборчого штабу регіоналів.

 

Випуск розпочнеться о 21.30. Модератором проекту буде Олена Фроляк.

 

У зв'язку з виходом «Кращого кандидата», суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова», яке згідно з телепрограмою мало розпочатися о 23.00, в ефір не вийде.

 

Нагадаємо, «Кращий кандидат» - це програма, яка виходить на ICTV в рамках передвиборної агітації. Віктор Янукович вже був гостем програми 11 січня. Тоді так само випуск мав рейтинг 3,77%, частку 10,03%, за аудиторією 18+, загальнонаціональна панель GFK.У великих містах «50 тис.+» показники проекту були вищими - рейтинг 4,14%, частка 11,2%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24241
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vitaliy
5198 дн. тому
Символічно. Я так розумію, після 7 лютого замість свободи слова нам залишиться "кращий кандидат". :)))
ron
5199 дн. тому
Г.Б. - молодець )
Г.Б.
5199 дн. тому
СЕДЬМОЕ ФЕВРАЛЯ 2010-го ГОДА Вставай, страна гетманская, Вставай на смертный бой! Идет чума пацанская Азийскою ордой. Пусть ярость благородная Вскипает, как волна. Идет война народная, Священная война! Вставай Русь украинская, Пришел твой звездный час. Твоя победа близкая - Свобода для всех нас! Пусть ярость благородная Вскипает, как волна. Идет война народная, Священная война! Мы с нечистью расправимся, Господь поддержит нас. В своей стране поднимемся Всегда и во весь час! Вставай, страна гетманская, Вставай на смертный бой! Идет чума пацанская Азийскою ордой.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду