detector.media
29.01.2010 15:56
Янукович сьогодні прийде в «Шустер live»

29 січня гостем п'ятничного випуску «Шустер live» стане лідер Партії регіонів, кандидат у президенти Віктор Янукович. Про це ТК повідомили в «Савік Шустер студії».

 

Як уточнила піар-директор «Савік Шустер студії» Каріна Палаєва, Віктор Янукович буде учасником першої години програми і спілкуватиметься сам-на-сам із Савіком Шустером. Після цього він залишить студію, а «Шустер live» перейде в режим п'ятничного ток-шоу, гостями якого будуть команди Блоку Юлії Тимошенко і Партії регіонів. У другій частині передбачені включення з Давосу за участю Арсенія Яценюка і Віталія Кличка.

 

Як уже повідомляла ТК, у цей самий час на «Інтер» в студію «Великої політики з Євгеном Кисельовим» прийде прем'єр-міністр, кандидат у президенти Юлія Тимошенко.

 

Нагадаємо, редакція «Шустер live» запропонувала кандидатам, які пройшли у другий тур виборів, а саме Юлії Тимошенко та Вікторові Януковичу, 5 варіантів співпраці на вибір, у тому числі участь у п'ятничному ефірі 29 січня або 5 лютого з командою та експертами.

 

Від команди Юлії Тимошенко «Савік Шустер студія» поки не отримала ніякої відповіді на пропозицію.

 

Також, як інформувала ТК, у понеділок, 1 лютого, Віктор Янукович буде гостем передвиборного спецпроекту ICTV «Кращий кандидат».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY