Запуск ТРК «Новини» відкладено до травня-червня

28 Січня 2010
23651
28 Січня 2010
11:35

Запуск ТРК «Новини» відкладено до травня-червня

23651
Запуск ТРК «Новини» відкладено до травня-червня

Запуск каналу ТРК «Новини» перенесено на травень-червень 2010 року. Про це ТК повідомили у прес-службі ТРК «Україна».

 

За інформацією каналу саме в цей період розпочнеться мовлення у тестовому режимі.

 

Як вже повідомляла ТК, попередньою датою запуску ТРК «Новини» генеральний директор каналу Вальдемар Дзікі називав період із грудня 2009-го по січень 2010 року. «Ми просто відтермінували інвестиційний період з одного року на два, оскільки був кризовий час. Тому дату запуску ми відклали ще на 10 місяців. Таким чином, це кінець 2009-го - початок 2010 року», - сказав він.

 

Нагадаємо, ТРК «Новини» - це нішевий інформаційний телеканал, що входить до медіагрупи ТРК «Україна». Директором каналу є Оксана Зінов'єва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23651
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
suchka
5197 дн. тому
to Zina: скромностью вы не отличаетесь. И это Вам только минус. А такой комментарий говорит только о том, что предыдущий комментатор все таки прав.
неЗнайка
5200 дн. тому
Что за бред в комментариях ..... Ребята, наверное коллеги, что Вы пишите. Это журналистская этика и уважение коллег по цеху .... Ещё немного и вы будете продаваться за булочку с маком, если ещё не продались за сосательную конфету. За что ж Вы так ненавидите друг друга ?
Zina
5201 дн. тому
Нет, нет, уважаемый ....меня никто не выгоняет. Это слухи Ткаченко распускает. После успеха моего предвыборного проекта, Вальдемар заключил со мной договор на 10 лет. Контракт могу показать.
любопытно
5201 дн. тому
а правда, что Зину выгоняют?
Messerschmitt пораднику
5202 дн. тому
В цій ніші, здається, працює 24 канал, а не UBC і Перший діловий. А на 24-му, наскільки я знаю, не така вже й плачевна ситуація, порівняно з діловим та бізнес-каналом.
ljry
5202 дн. тому
Удивительная весчь, канала не существует в природе, его исчо нет, а тетя Зина уже два года его директор на хорошей между протчим зарплате.
ljry
5202 дн. тому
Удивительная весчь, канала не существует в природе, его исчо нет, а тетя Зина уже два года его директор на хорошей между протчим зарплате.
порадник
5202 дн. тому
Шановні інвестори ТРК Україна. Який ще канал Новини?... Існуючі телеканали в цій ніші не виживають. Візьміть Перший діловий або UBC краще врятуйте, бо люди місяцями зарплати не мають. Зекономите гроші і людям допоможете
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду