Вихід ТРК «Новини» знову перенесено. На листопад-грудень 2010 року

16 Березня 2010
15294
16 Березня 2010
15:17

Вихід ТРК «Новини» знову перенесено. На листопад-грудень 2010 року

15294
Вихід ТРК «Новини» знову перенесено. На листопад-грудень 2010 року

У листопаді-грудні 2010 року телеканал «Україна» планує закінчити трактовий режим ТРК «Новини». Про це ТК розказав генеральний директор каналу Вальдемар Дзікі (читайте його бліц-інтерв'ю на ТК незабаром).

 

За  словами пана Дзікого, після цього розпочнеться підготовка до запуску міжнародної версії ТРК «Україна. International».

 

Як уже повідомляла ТК, запуск каналу ТРК «Новини» неодноразово переносився, за останніми даними його вихід планувався у травні-червні 2010 року. Нагадаємо, 15 березня директор ТРК «Новини» Оксана Зинов'єва звільнилася за обопільною згодою сторін у зв'язку зі змінами в структурі компанії «Україна».

 

За інформацією прес-служби, разом з Оксаною Зинов'євою ТРК «Новини» залишать ще 7 співробітників з її команди: продюсери, оператори та адміністративні працівники.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15294
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдивый
5156 дн. тому
Молодца, Телекритика! Звонит самому Дзики! Дайте мне его мобилу!!! Я ему тоже позвоню))) У меня есть, что сказать ему)) По-русски, но он поймет
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду