ТВі змінив графіку (+ЛОГО)

21 Січня 2010
13724
21 Січня 2010
10:45

ТВі змінив графіку (+ЛОГО)

13724
ТВі змінив графіку (+ЛОГО)

Канал ТВі провів рестайлінг. Оновлено логотип каналу, ідентифікаційні плашки та колірну гамму. Про це повідомляє прес-служба телекомпанії.

 

«Прибрали все зайве, дрібне. Залишили в кадрі чисті, чіткі, не перевантажені елементами композиції, в яких використовуються чисті корпоративні кольори. Такими стали фіолетовий, металічний та червоний холодний. Зміна кольору - це стратегічний хід в сфері ідентифікації. Фіолетовий ми вибрали основним, щоб глядач безпомилково впізнавав ТВі серед інших телеканалів, оскільки даний колір є унікальним в лінійці корпоративних кольорів українського телебачення. Цей колір є свого роду провокаційним, більшість дизайнерів його уникають. Але нам він підходить за концепцією програмування - чоловічий, впевнений у собі, розумний канал, спрямований на пізнання», - коментує арт-директор ТВі Марія Гостєва.

 

До дизайнерської групи ТВі також входять Максим Асика, Михайло Славов, Ганна Чорна, Максим Завалишин.

 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13724
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SilverSnake
5221 дн. тому
Н-да... Цвета женской сексуальной неудовлетворенности на мужском канале - это действительно КРУТО
babushka Sara
5221 дн. тому
......Apple,Nokia5230....TBI рулят в тренде:)
makso
5221 дн. тому
wizzair.com
1234556
5221 дн. тому
А кто сказал что эта цветовая гамма - "чоловича, впевнена у соби"? По-моему смахивает на старый халат бабушки Сары с Одессы
Сергей
5221 дн. тому
а логотип на экране у них другой - включите ТВ - сами увидите ... и он уже с 1 января - цвета: белый и красный холодный ...
//
5221 дн. тому
Живи з вогнегасником!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду