Carlsberg Group залишив медійний бюджет у Media Direction

15 Січня 2010
15034
15 Січня 2010
13:16

Carlsberg Group залишив медійний бюджет у Media Direction

15034
Carlsberg Group залишив медійний бюджет у Media Direction

Медіаобслуговуванням брендів «Славутич» (Carlsberg Group) 2010 року займатиметься агентство Media Direction.

 

Як повідомили ТК у прес-службі групи Atlantic, до якої входить агентство, вибір зроблено за результатами всесвітнього тендеру (переможцем стала мережа OMD, чиїм партнером в Україні є Media Direction).

 

Агентство здійснюватиме консолідоване медіа планування та баїнг в усіх видах ЗМІ для всього портфелю брендів «Славутич»-Carlsberg Group

 

До цього «Славутич» також працював з Media Direction.

 

 «Славутич» (Carlsberg Group) - один з великих рекламодавців телебачення. Виробляє продукцію під торовими марками «Славутич», «Львівське», Tuborg, Carlsberg, Holsten, «Балтика», «Арсенал», «Хмільне», квас «Тарас», Corona.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15034
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду