Тижневик «Коментарі» збільшує листаж і наклад

13 Січня 2010
22408
13 Січня 2010
12:21

Тижневик «Коментарі» збільшує листаж і наклад

22408
Тижневик «Коментарі» збільшує листаж і наклад

Тижневик «Коментарі» («Комментарии») холдингу Evolution Media з 1 лютого збільшує листаж і наклад. Про це ТК дізналася від прес-секретаря холдингу Святослава Яринича.

 

За його словами, «Коментарі» повертаються до докризового листажу - 40 шпальт (наразі видання виходить на 32 сторінках). Листаж уже збільшували восени 2008 року з 32 до 40 сторінок, однак з початку 2009 року «Коментарі» змушені були повернутися до меншого обсягу. Тоді головний редактор тижневика Вадим Денисенко назвав вихід на 40 сторінках недовгим експериментом.

 

Водночас з 1 лютого видання збільшує наклад на 17 тисяч примірників (нинішній заявлений сукупний наклад російського й українського випусків становить 60 тисяч примірників). «За рахунок цього ми хочемо розшириту дистрибуцію у великих районних центрах, таких як Шостка, Кам'янець-Подільський, Мукачеве та інші», - пояснив пан Яринич.

 

Також у «Коментарях» з'явиться нова рубрика - «Коментарі-тест», яка виходитиме один раз на два місяці на восьми шпальтах. У ній редакція аналізуватиме споживчі ринки.

 

При цьому періодичність «Коментарів» залишиться без змін - один раз на тиждень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22408
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лис Микита
5224 дн. тому
Листаж - тобто писатимуть листи. Читачам. В обсязі аркушату :)
mentor
5224 дн. тому
Аркушат! Який листаж?!..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду