detector.media
13.01.2010 12:21
Тижневик «Коментарі» збільшує листаж і наклад

Тижневик «Коментарі» («Комментарии») холдингу Evolution Media з 1 лютого збільшує листаж і наклад. Про це ТК дізналася від прес-секретаря холдингу Святослава Яринича.

 

За його словами, «Коментарі» повертаються до докризового листажу - 40 шпальт (наразі видання виходить на 32 сторінках). Листаж уже збільшували восени 2008 року з 32 до 40 сторінок, однак з початку 2009 року «Коментарі» змушені були повернутися до меншого обсягу. Тоді головний редактор тижневика Вадим Денисенко назвав вихід на 40 сторінках недовгим експериментом.

 

Водночас з 1 лютого видання збільшує наклад на 17 тисяч примірників (нинішній заявлений сукупний наклад російського й українського випусків становить 60 тисяч примірників). «За рахунок цього ми хочемо розшириту дистрибуцію у великих районних центрах, таких як Шостка, Кам'янець-Подільський, Мукачеве та інші», - пояснив пан Яринич.

 

Також у «Коментарях» з'явиться нова рубрика - «Коментарі-тест», яка виходитиме один раз на два місяці на восьми шпальтах. У ній редакція аналізуватиме споживчі ринки.

 

При цьому періодичність «Коментарів» залишиться без змін - один раз на тиждень.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY