Тижневик «Коментарі» скоротив обсяг

20 Лютого 2009
19421
20 Лютого 2009
13:14

Тижневик «Коментарі» скоротив обсяг

19421
Тижневик «Коментарі» скоротив обсяг
Тижневик «Коментарі» скоротив обсяг з 40 сторінок до 32. Джерела «ТК» пов’язують скорочення листажу із антикризовими заходами в холдингу «Evolution Media» (компанія, яку пов’язують із Віталієм Гайдуком), так само як і звільнення окремих журналістів, і попередження про зменшення зарплат працівників.
 
Проте керівництво має інше трактування ситуації. Головний редактор видання Вадим Денисенко заперечив, що в газеті проводяться «антикризові» заходи. «40 сторінок – це був експеримент і достатньо недовго. Тепер ми знову виходимо на 32 шпальтах», – зазначив він. Обсягом 40 шпальт видання виходило із вересня 2008 року до січня 2009-го.
 
Також Вадим Денисенко спростував чутки про зменшення грошових виплат (як зарплат, так і гонорарів), а звільнення охарактеризував як поодинокі. «Наразі скорочень не планується. У нас були достатньо збалансовані зарплати. Загадувати наперед не можу, але станом на сьогодні можу сказати, що скорочення заробітних плат чи гонорарів ми не плануємо», – сказав пан Денисенко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19421
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хорошо им
5563 дн. тому
угу - в большинстве СМИ - как было 50 грн (10 баков по старому курсу) так и осталось.. а тут 85 было, а 60 стало - они еще и не довольны... вот же буржуи... вы идите - по 50 попишите тогда узнаете...
від поодиноко звільненого
5565 дн. тому
гонорари скоротили з 85 грн. за тисячу до 60 грн., а зарплати тим, кого лишили, пообіцяли скоротити мінімум на 100 баків
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду