Герман: Янукович не змагатиметься з Тимошенко в чемпіонаті брехні

11 Січня 2010
19795
11 Січня 2010
10:58

Герман: Янукович не змагатиметься з Тимошенко в чемпіонаті брехні

19795
Герман: Янукович не змагатиметься з Тимошенко в чемпіонаті брехні

Віктор Янукович категорично не братиме участі в теледебатах з Юлією Тимошенко, на які вона його запрошувала. Про це ТК повідомила заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман.

 

«Ми не раз говорили, що Віктор Федорович не братиме участі в чемпіонаті брехні. Якби в світі існував чемпіонат з красивої брехні, то Юлії Тимошенко на ньому не було б рівних. Ми маємо програму дій, плани і говоритимемо тільки з українським народом. З Тимошенко нам нема про що говорити, бо вона щодня тільки шукає винних в тій ситуації, в якій опинилася Україна», - зазначила Ганна Герман.

 

«Я готовий змагатися з Тимошенко добрими ділами, а не красивими пустопорожніми обіцянками», - передала слова Віктора Януковича Ганна Герман, додавши, що в другому турі він також не братиме участі в теледебатах з Тимошенко.

 

Герман також зауважила, що Віктор Федорович серйозний чоловік, який зараз зайнятий розвитком України після виборів, і не має наміру брати участь в базарі.

 

Щодо заяви Тимошенко, що Янукович «ховається за спиною Ганни Герман», то пані Герман сказала: «Нехай вона моє прізвище не чіпає. Якщо хоче зі мною поговорити, то нехай це зробить у прямому ефірі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19795
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
5227 дн. тому
Янукович и двух слов связать бы не смог))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду