Під час трансляції виступу Тимошенко в Лисичанську відключили кабельне ТБ (УТОЧНЕНО)

12 Січня 2010
16127
12 Січня 2010
14:07

Під час трансляції виступу Тимошенко в Лисичанську відключили кабельне ТБ (УТОЧНЕНО)

16127
Під час трансляції виступу Тимошенко в Лисичанську відключили кабельне ТБ (УТОЧНЕНО)

Під час трансляції виступу прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на 5-му каналі в місті Лисичанську, що на Луганщині, відключили кабельне телебачення. Цей інцидент представники штабу БЮТ назвали «проявом паніки боягузтва з боку опонентів», повідомляє інтернет видання proUA з посиланням на сайт Ирта-Fax.

 

«10-го січня за 10 хвилин до початку ефіру за участю Юлії Тимошенко на 5 каналі зненацька призупинилося мовлення місцевої кабельної телекомпанії "Лик-ТВ". За кілька хвилин після закінчення ефіру мовлення "Лик-ТВ" відновилося», - йдеться в заяві прес-служби обласної організації БЮТ.

 

«Звісно, залишається лише здогадуватися, хто розпорядився організувати неполадки, що підозріло збіглися за часом з телеефіром кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко», - зауважують у БЮТ.

 

Натомість Людмила Аркатова, генеральний директор «Лик-ТБ», пояснила ТК, що поширена інформація про «організацію неполадок» є недостовірною.

 

За її словами, в під'їзді, де стоїть магістральний підсилювач, пропала фаза, у зв'язку з чим сигнал кабельного телебачення не приймали лише три будинки. Свої слова пані Аркатова готова підтвердити документально.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16127
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кабельный оператор
5235 дн. тому
Знакомая ситуация. Есть схемы с автономным питанием по коаксиальному кабелю от соседнего дома. Стоимость - около 100 грн + если не протянут, то кабель. Пропал свет в одном доме - питание от другого.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду