detector.media
10.01.2010 21:25
Тимошенко запросила Януковича на теледебати на будь-якому каналі

Прем'єр-міністр та кандидат у президенти України Юлія Тимошенко запросила кандидата у президенти Віктора Януковича на теледебати. Про це вона заявила в прямому ефірі програми «Майдан. Лідер нації» на 5-му каналі 10 січня. Тимошенко закликала Януковича вийти з нею на чесну розмову, а не ховатися за спиною Ганни Герман та інших.

 

«Мене запросили наступного тижня на ICTV, і мені відомо, що Віктора Януковича запросили 15 січня на "Інтер". Я закликаю його до чесної дискусії. Прошу його бути чесним і сміливим і дати мені позитивну відповідь щодо проведення зі мною теледебатів. Я згодна до їх проведення на будь-якому каналі», - сказала Тимошенко.

 

П'ятий запросив провести такі теледебати у своєму ефірі. Юлія Тимошенко погодилася за умови, що туди ж прийде і Янукович.

 

Тимошенко також зазначила, що кожні вибори в Україні постає питання про фальсифікації і продажність центральних телеканалів. Канали «Інтер» і «Україна» - це власність команди Януковича, через це 98% ефіру там - солодкі слова про Януковича, а решта - бруд про прем'єр-міністра, зауважила пані Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY