Герман скаржиться на тотальне засилля Тимошенко у ЗМІ

9 Січня 2010
13966
9 Січня 2010
18:53

Герман скаржиться на тотальне засилля Тимошенко у ЗМІ

13966
Герман скаржиться на тотальне засилля Тимошенко у ЗМІ

Прем'єр Юлія Тимошенко використовує адмінресурс для тиску на засоби масової інформації. Про це заявила голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова та ЗМІ Ганна Герман (Партія регіонів).

 

«Висновки ОБСЄ щодо присутності кандидатів у президенти в ЗМІ абсолютно правильні», - вважає вона.

 

«Заява БЮТ про те, що Тимошенко є лідером по згадкам у ЗМІ, свідчить про те, що Тимошенко використовує адмінресурс для тиску на медіа, результатом чого стало її тотальне засилля на всіх телеканалах, радіо, газетах та журналах», - сказала регіоналка.

 

За словами Герман, використання адмінресурсу кандидатом від влади для передвиборних цілей - ознака того, що влада не збирається проводити чесні і прозорі вибори в Україні.

 

Крім того, депутат зазначила, що до неї як до голови профільного парламентського комітету надійшло багато скарг на те, що, зокрема, на одному з телеканалів під час трансляції концерту глядачам найбільше показували не те, що відбувається на сцені, а Тимошенко, яка сидить в глядацькому залі.

 

Як відомо, раніше у ЗМІ було оприлюднено звіт місії спостерігачів ОБСЄ про те, що на основних українських телеканалах немає балансу матеріалів про кандидатів у президенти.

 

УП, «Інтерфакс-Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13966
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Праціуник
5219 дн. тому
Увімкніть ТРК "Київ", "головний" канал міста - окрім представників ПР та головного київського януковського блазня Віктора Сівця там не побачиш представника жодної іншої політичної сили. Між іншим там і пані Герман ошивалася, й Азаров. Це не засилля?
Goga
5219 дн. тому
Юльку згадують , тому що є що згадувати ! є і форма , є і наповнення.. чого нема і ніколи не було ні в ганни гремлін , ні в її бандита !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду