detector.media
09.01.2010 18:53
Герман скаржиться на тотальне засилля Тимошенко у ЗМІ

Прем'єр Юлія Тимошенко використовує адмінресурс для тиску на засоби масової інформації. Про це заявила голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова та ЗМІ Ганна Герман (Партія регіонів).

 

«Висновки ОБСЄ щодо присутності кандидатів у президенти в ЗМІ абсолютно правильні», - вважає вона.

 

«Заява БЮТ про те, що Тимошенко є лідером по згадкам у ЗМІ, свідчить про те, що Тимошенко використовує адмінресурс для тиску на медіа, результатом чого стало її тотальне засилля на всіх телеканалах, радіо, газетах та журналах», - сказала регіоналка.

 

За словами Герман, використання адмінресурсу кандидатом від влади для передвиборних цілей - ознака того, що влада не збирається проводити чесні і прозорі вибори в Україні.

 

Крім того, депутат зазначила, що до неї як до голови профільного парламентського комітету надійшло багато скарг на те, що, зокрема, на одному з телеканалів під час трансляції концерту глядачам найбільше показували не те, що відбувається на сцені, а Тимошенко, яка сидить в глядацькому залі.

 

Як відомо, раніше у ЗМІ було оприлюднено звіт місії спостерігачів ОБСЄ про те, що на основних українських телеканалах немає балансу матеріалів про кандидатів у президенти.

 

УП, «Інтерфакс-Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY