«Воля» піднімає тарифи на великі пакети цифрового телебачення, але зменшує розцінки на соціальний

7 Грудня 2009
10285
7 Грудня 2009
14:37

«Воля» піднімає тарифи на великі пакети цифрового телебачення, але зменшує розцінки на соціальний

10285
«Воля» піднімає тарифи на великі пакети цифрового телебачення, але зменшує розцінки на соціальний

З 1 січня 2010 року компанія «Воля» змінює тарифи на пакети цифрового телебачення. Як пояснили ТК у компанії, ціна на 2010 рік змінюється лише для тих пакетів, у які, згідно з результатами опитувань абонентів, додавалися і будуть найближчим часом додані декілька нових каналів.

 

Загалом ціна зміниться в середньому на 2 - 8 гривень залежно від плану передплати, що пов'язано зі зростанням ліцензійних відрахувань правовласникам.

 

Так ціна базового пакету «Україна і світ» зросте із 42 до 45 гривень на місяць, розширеного «Всесвіт» - із 69 до 77 грн/місяць, додаткових пакетів «Кіно» - з 30 до 35 грн/місяць і «Планета знань» - з 20 до 23 грн/місяць.

 

Водночас ціна цифрового пакету «Україна» знизиться з 24 до 23 грн/місяць для одного телевізора, з 33 до 30,90 грн/місяць для двох та із 42 до 39 грн/місяць - для трьох телевізорів, а ціна аналогового пакету «Україна» зменшиться з 32,90 до 30,90 грн/місяць. При цьому «Воля» зберігає спеціальний тариф для соціально незахищених категорій вартістю 12 грн/місяць.

 

«З листопада нові канали, що були доступні в тестовому режимі всім передплатникам цифрових пакетів, розширили наповнення відповідних пакетів. Крім цього, ще два нових канали сімейства Discovery доповнять пакети із січня. Оскільки вартість ліцензійних відрахувань зростає в середньому на 1 грн за канал, вартість пакетів з 1 січня 2010 року буде скоригована на відповідну суму. Компанія планує зберегти вартість пакетів без змін протягом всього 2010 року, поступово розширюючи їхнє наповнення», - пояснили зміни в компанії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10285
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
dada
5257 дн. тому
Странная ценовая политика. Люди, которые подписываются на 1 пакет+2 дополнительных скидок не получают и платят больше всех остальных.
alexx77
5258 дн. тому
Додамо один популярний платний канал,і 5 нікому непотрібних,а плату візьмуть,як за 10 = така політика ВОЛІ кабель, а лохам радість!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду