«Бі-бі-сі» проведе інтернет в телевізори

22 Грудня 2009
17089
22 Грудня 2009
15:32

«Бі-бі-сі» проведе інтернет в телевізори

17089
«Бі-бі-сі» проведе інтернет в телевізори

Британська телерадіомовна корпорація «Бі-бі-сі» запускає проект, в рамках якого інтегрує інтернет в телевізори. Компанія вже отримала на це офіційний дозвіл, пише з посиланням на газету The Financial Times інтернет-видання «Лента.ru».

 

Доступ до світовох мережі забезпечують спеціальні телевізійні приставки. Їх вартість складає 200 фунтів стерлінгів. Щоправда, інтернет-користувачів обмежать переліком окремих сайтів, до якого входять сторінки мультимедійного програвача iPlayer самої Бі-бі-сі, служби медичних консультацій NHS Direct та інтернет-магазину Amazon.

 

Новий проект «Бі-бі-сі» отримав назву Canvas. Партнерами медіакорпорації виступили британські телемережі ITV та Channel 4, телеканал Five, оператор зв`язку BT Group та стільниковий рітейлер Carphone Warehouse.

 

Від нововведення медіакорпорації британські телевізійники не в захваті. Так, представники оператора платного телебачення British Sky Broadcasting, участь у Canvas державної корпорації порушує принципи чесної конкуренції.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17089
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду