Мін’юст зареєстрував журнали «Люблю пасіку» і «Люблю Бога»

21 Грудня 2009
15278
21 Грудня 2009
14:16

Мін’юст зареєстрував журнали «Люблю пасіку» і «Люблю Бога»

15278
Мін’юст зареєстрував журнали «Люблю пасіку» і «Люблю Бога»

Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані засоби інформації, зокрема 13 журналів, дев'ять газет, шість збірників і один календар, а також одну інформагенцію.

 

8 грудня наказом №2394/5 зареєстрована газета «Погляд часу» і перереєстрований журнал «Тріумф нерухомості» («Триумф недвижимости», Triumph Of Realty).

 

11 грудня наказом №2439/5 зареєстровані газета «Познакомтесь с Фалунь Дафа», журнали «Спецтема», «Практика оцінки майна» («Практика оценки имущества»), «Вкусная жизнь», «Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Серія фізико-математичні науки», «Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Математика. Механіка» і збірники «Шевченкознавчі студії» та «Історичні студії Волинського національного університету імені Лесі Українки».

 

Перереєстровані журнал «В Деталях» і газети «Світ ТБ» («Мир ТВ») та «Пост Чорнобиль» («Пост Чернобыль»).

 

Наказом №2440/5 зареєстровані газети «Истории про любовь», «Твої Історії» («Твои Истории», «Історії про...» («Истории про...»), «Історії про справжніх чоловіків» («Истории про настоящих мужчин»), «Історії про життя» («Истории про жизнь»), «Справи життєві» («Дела житейские», «Відверті зізнання» і журнал Individual Service (з англ.: - «Індивідуальне обслуговування»).

 

Перереєстровані збірник «Педагогічна теорія і практика», журнали «Борисфен», «Вісник мисливця та рибалки» («Вестник охотника и рыболова», The Bulletin Of Hunter And Fisher) і газета «ТОТО плюс».

 

Наказом №2441/5 зареєстровані журнали Lissy (з нім.: - «Ліссі»), Bummi (з нім.: - «Буммі»), «Люблю пасіку» («Люблю пасеку»), «Люблю кросворди» («Люблю кроссворды»), «Люблю Бога» («Люблю Бога»), «Я Люблю» («Я Люблю»), збірники «Літературознавчі студії», «Мовні і концептуальні картини світу», «Філологічні семінари», «Література. Фольклор. Проблеми поетики» і календар «Бабусин календар» («Бабушкин календарь»).

 

Перереєстровані газета «За нову Україну» і журнали «Спортивний вісник Придніпров'я» та «Вісник Черкаського університету».

 

Цього ж дня наказом №2436/5 зареєстроване інформаційне агентство «Медіастар».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15278
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Текущий
5239 дн. тому
Как символично!
Messerschmitt
5239 дн. тому
Про пасіку, там головний редактор часом не Ющенко?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду